Επιχειρηματικές συναντήσεις με της ιταλικές εταιρίες:
ACETAIA BELLEI – ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
FLORI’- CASEIFICIO ARTIGIANALE AGEROLINO – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ACETAIA BELLEI – Τεταρτη 17 Απριλίου 2024
https://www.facebook.com/acetaiabellei
Η Acetaia Bellei αναγνωρίζεται ως κορυφαίος παραγωγός βαλσαμικού ξιδιού υψηλής ποιότητας της Μόντενα (Tradizionale, παλαιωμένο και ωριμασμένο, υψηλής πυκνότητας, Dop και Igp).
Η οικογένεια Bellei ξεκίνησε την παραγωγή της το 1847 και η καρδιά της εταιρείας είναι μια αρχαία “Acetaia (κελάρι)” με 3.600 δρύινα βαρέλια που εμπλουτίζουν το βαλσαμικό ξύδι με γεύσεις και αρώματα που δημιουργήθηκαν πριν από πολλά χρόνια- μερικά δρύινα βαρέλια είναι ακόμη ενεργά από τα τέλη του 19ου αιώνα!
Σήμερα η Bellei έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, όπου τα βαλσαμικά ξύδια της χρησιμοποιούνται από διάσημους σεφ και πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης, delicatessen, πολυκαταστήματα και HO.RE.CA.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ:
– I tradizionali D.O.P : Aceto balsamico 12 anni dop , aceto balsamico extravecchio 25 anni dop
– Il condimento premium: Sua maesta’ denso dolce, Sua maesta’ denso bianco
– I densi
– Creme all’aceto balsamico
– Creme glassy ( crema al lampone all’aceto balsamico, crema al tartufo all’aceto balsamico, crema ai fichi all’aceto balsamico, crema al rosmaricno all’aceto balsamico, crema al limone all’aceto balsamico)
– Linea BIOLOGICA
CASEIFICIO ARTIGIANALE AGEROLINO – Παρασκευή 19 Απριλίου
https://www.caseificioagerolino.it/
https://www.facebook.com/caseificioagerolino
Το τυροκομείο AGEROLINO βρίσκεται σε μια μικρή πόλη στην επαρχία της Νάπολης με θέα στη μαγευτική ακτή του Αμάλφι, την Agerola.
Η μεγαλύτερη δέσμευση και ιδιαιτερότητα αυτής της εταιρείας είναι να παρέχει καθημερινά τη φρεσκάδα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της.
O πρώτος κανόνας της εταιρείας είναι να διαθέτει πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας και o δεύτερος είναι η συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγείας και υγιεινής, HCCP.
Η εταιρεία AGEROLINO παράγει μια ποικιλία μοναδικών προϊόντων ( φρέσκα και stagionati):
– FIOR DI LATTE
– PROVOLA AFFUMICATA
– FIOR DI RICOTTA
– CACIOCAVALLO
– PROVOLONE STAGIONATO
– CACETTI FARCITI AFFUMICATI
– PIADINA
– BURRO
– CREMOSO
– BOCCONCINI
Οι 2 εταιρείες αναζητούν συνεργάτες στην ελληνική αγορά ( κυρίως εισαγωγείς και διανομείς ) και για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις και θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην έδρα του Επιμελητηρίου ( Σόλωνος 102 – Αθήνα) από τις 09.30 έως τις 16.30, τις εξής ημερομηνίες
ACETAIA BELLEI – 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
FLORI’- CASEIFICIO ARTIGIANALE AGEROLINO – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να καλέσετε στο τηλ. 210. 7213209 την κα. BREVETTI SABRINA για να σας ορίσει προσωπικό ραντεβού ή να στείλετε το παρακάτω έντυπο συμπληρωμένο στο e-mail: sabrina.brevetti@italia.gr