Στηρίξτε “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στην FooDExpo

Στηρίξτε “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στην FooDExpo

image001_F642480206.png

Αγαπητοί μας φίλοι,

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας οργανισμός για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό. Σήμερα, 22 χρόνια μετά πιστοί στο έργο του μικρού μας Ιδρυτή στηρίξαμε περισσότερα από 1.300.000 παιδιά και τις οικογένειές και σταθήκαμε στο πλευρό παιδιών θύματα Βίας, θύματα Εξαφάνισης, παιδιά με πρόβλημα υγείας και παιδιά που βρίσκονται ή κινδυνεύουν να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας.

Το τεράστιο έργο του Οργανισμού συντηρείται αποκλειστικά χάρη στις προσφορές του απλού κόσμου και τις χορηγίες -χρηματικές ή σε είδος- εταιρειών, που συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό στην κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που ο οργανισμός στηρίζει.

Χάρη στην υποστήριξη της διοργανώτριας – Forum A.E. – και στα πλαίσια της Food Expo 2018, εκπρόσωποι του οργανισμού μας θα βρεθούν στο Metropolitan Expo προκειμένου να ζητήσουν τη βοήθεια όλων για την κάλυψη των αναγκών που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στην Ελλάδα. Την τελευταία μέρα της έκθεσης, Δευτέρα 12 Μαρτίου, θα βρεθούμε στο χώρο προκειμένου να συγκεντρώσουμε τις προσφορές σας σε είδος και εφόσον το επιθυμείτε να λάβετε κι εσείς μέρος στην προσπάθειά μας.

Εδώ μπορείτε να βρείτε φόρμα προσφοράς και ενδιαφέροντος σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας γνωρίσετε.

Ευελπιστώντας στη θετική σας ανταπόκριση θα είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επιπρόσθετη διευκρίνιση ή πληροφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: fundraising@hamogelo.gr ή να επισκεφθείτε την σελίδα μας:

https://www.hamogelo.gr/gr/el/tmima-ekseiresis-poron/

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ζήνωνος Ελεάτου 10

151 24 Μαρούσι Αττικής

T.: 210 33 06 140

F.: 210 38 43 038

M.: 697 23 14 520

E.: fundraising@hamogelo.gr

www.hamogelo.gr

 

Προηγούμενο Μια Έρευνα Για Την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Τι Συνέβη Στους Δελφούς, και Άλλα Νέα
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας