Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη διεθνή έκθεση Tουρισμού «WORLD TRAVEL MARKET (WTM) 2018» (05-07/11/2018) στo Λονδίνο της Μ. Βρετανίας.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη διεθνή έκθεση Tουρισμού «WORLD TRAVEL MARKET (WTM) 2018» (05-07/11/2018) στo Λονδίνο της Μ. Βρετανίας.

5555_F863286704.jpg

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «WORLD TRAVEL MARKET (WTM) 2018» στο Λονδίνοαπό τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου. Τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει σταθερά στην έκθεση αυτή η οποία θεωρείται ως μια από τις σημαντικότερες στον κόσμο. 

Με αυτό τον τρόπο εκτιμούμε ότι θα πετύχουμε την καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, ενώ θα εγκαθιδρύσουμε και ενισχύσουμε την επικοινωνία μας με σημαντικούς φορείς του τουρισμού στο εξωτερικό. 

Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό, παρακαλούμε όσοι από τα μέλη του Επιμελητηρίου Ηλείας για τις ημερομηνίες διεξαγωγής της παραπάνω έκθεσης επιθυμεί να φιλοξενηθεί στους χώρους του περιπτέρου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ή εάν υπάρχει η δυνατότητα παραχώρησης εκ μέρους των μελών μας κάποιων  τοπικών προϊόντων (π.χ. αρωματικά φυτά  ζυμαρικά, κρασιά, κλπ.) τα οποία θα ήταν δυνατόν να διαθέσουμε με τη μορφή κεράσματος στο περίπτερο μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Προς το σκοπό αυτό τα μέλη σας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, τηλ. 2613 613 108, email: l.vasileiadis@pde.gov.gr). 

Ευελπιστώντας σε θετική ανταπόκριση της πρόσκλησης μας, παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης

 Περιφερειακής Ανάπτυξης &

  Επιχειρηματικότητας       

            Κωνσταντίνος Καρπέτας                 

 

Προηγούμενο Παράταση Υποβολής Προτάσεων Προγράμματος ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έως 01/10/2018
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας