Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας επαναφέρει το αίτημα βελτίωσης της ασφάλειας στο νότιο οδικό άξονα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας επαναφέρει το αίτημα βελτίωσης της ασφάλειας στο νότιο οδικό άξονα

DROMOS_F894468466.jpg

 

ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ «ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΤΣΑΚΩΝΑ» ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο Κ. ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΣ  ΣΥΝΑΡΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ  ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΤΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Επιμελητήριο Ηλείας, μπορεί να έστειλε προσφάτως επιστολή στον κ. Σπίρτζη εκφράζοντας την ανησυχία και την δυσφορία των μελών του για το δρόμο Πύργου – Πατρών, ωστόσο κρίνει θετική την απόφαση για την ανάθεση της σύνταξης των μελετών του  έργους «Καλό Νερό – Τσακώνας».

Αυτό επισημαίνει προς τον Υπουργό Υποδομών, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος προσθέτοντας ακόμη ότι  «ελπίζουμε σε σύντομο διάστημα να συμβασιοποιηθεί η εκτέλεση του  έργου που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ηλεία και την Τριφυλλία.

Η ανάθεση των μελετών έγινε στον παραχωρησιούχο της οδού «Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ελπίζεται ότι πλέον θα υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη κάτι που δυστυχώς δεν έχει μέχρι τώρα το τμήμα Πατρών – Πύργου. Ο κ. Νικολούτσος πάντως, επαναφέρει με την ευκαιρία και το αίτημα για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στον οδικό άξονα «Πύργο – Καλό Νερό» τονίζοντας ότι χρησιμοποιείται ευρέως και συναρτάται άμεσα με την επιχειρηματικότητα της Δυτ. Ελλάδας.

Ως γνωστόν ο συγκεκριμένος δρόμος εξακολουθεί να είναι εδώ και πολύ καιρό σε απαράδεκτη κατάσταση, εμφανίζοντας πολλά προβλήματα, για τα οποία αναφέρθηκαν εκτενώς μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕ στην τελευταία συνεδρίασή του.

Προηγούμενο Έως τις 28/2 οι αιτήσεις για το Orange Grove Patras.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας