Επιχειρηματικές συναντήσεις με της ιταλικές εταιρίες – ACETAIA BELLEI –   Τεταρτη 17 Απριλίου 2024 και CASEIFICIO ARTIGIANALE AGEROLINO – Παρασκευή  19 Απριλίου

Επιχειρηματικές συναντήσεις με της ιταλικές εταιρίες:

 

ACETAIA BELLEI –  ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

FLORI’- CASEIFICIO ARTIGIANALE AGEROLINO – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

ACETAIA BELLEI –   Τεταρτη 17 Απριλίου 2024

 www.bellei.it

https://www.facebook.com/acetaiabellei

 Η Acetaia Bellei αναγνωρίζεται ως κορυφαίος παραγωγός βαλσαμικού ξιδιού υψηλής ποιότητας της Μόντενα (Tradizionale, παλαιωμένο και ωριμασμένο, υψηλής πυκνότητας, Dop και Igp).

Η οικογένεια Bellei ξεκίνησε την παραγωγή της το 1847 και η καρδιά της εταιρείας είναι μια αρχαία “Acetaia (κελάρι)” με 3.600 δρύινα βαρέλια που εμπλουτίζουν το βαλσαμικό  ξύδι με γεύσεις και αρώματα που δημιουργήθηκαν πριν από πολλά χρόνια- μερικά δρύινα βαρέλια είναι ακόμη ενεργά από τα τέλη του 19ου αιώνα!

Σήμερα η Bellei έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, όπου τα βαλσαμικά ξύδια της χρησιμοποιούνται από διάσημους σεφ και πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης, delicatessen, πολυκαταστήματα και HO.RE.CA.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:

–          I tradizionali D.O.P : Aceto balsamico 12 anni dop , aceto balsamico extravecchio 25 anni dop

–          Il condimento premium: Sua maesta’ denso dolce, Sua maesta’ denso bianco

–          I densi

–          Creme all’aceto balsamico

–          Creme glassy ( crema al lampone all’aceto balsamico, crema al tartufo all’aceto balsamico, crema ai fichi all’aceto balsamico, crema al rosmaricno all’aceto balsamico, crema al limone all’aceto balsamico)

–          Linea BIOLOGICA

 

CASEIFICIO ARTIGIANALE AGEROLINO – Παρασκευή  19 Απριλίου

https://www.caseificioagerolino.it/

https://www.facebook.com/caseificioagerolino

 

 

Το  τυροκομείο AGEROLINO βρίσκεται σε μια μικρή πόλη στην επαρχία της Νάπολης με θέα στη μαγευτική ακτή του Αμάλφι, την Agerola.

Η μεγαλύτερη δέσμευση και ιδιαιτερότητα αυτής της εταιρείας είναι να παρέχει καθημερινά τη φρεσκάδα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της.

O πρώτος κανόνας της εταιρείας είναι να διαθέτει πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας και  o δεύτερος είναι η συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγείας και υγιεινής, HCCP.

Η εταιρεία AGEROLINO  παράγει μια ποικιλία μοναδικών προϊόντων (  φρέσκα και stagionati):

 

–          FIOR DI LATTE                                                                       

–          PROVOLA AFFUMICATA

–          FIOR DI RICOTTA                                                                     

–          CACIOCAVALLO

–          PROVOLONE STAGIONATO

–          CACETTI FARCITI AFFUMICATI

–          PIADINA

–          BURRO

–          CREMOSO

–          BOCCONCINI

 

 

 

 

 

Οι 2 εταιρείες αναζητούν συνεργάτες στην ελληνική αγορά ( κυρίως εισαγωγείς και διανομείς ) και για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις και θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην έδρα του Επιμελητηρίου ( Σόλωνος 102 – Αθήνα) από τις 09.30 έως τις 16.30, τις εξής ημερομηνίες

 

ACETAIA BELLEI – 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

FLORI’- CASEIFICIO ARTIGIANALE AGEROLINO – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

 

Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε  να  καλέσετε στο τηλ. 210. 7213209 την κα. BREVETTI SABRINA για να σας ορίσει προσωπικό ραντεβού ή να στείλετε το παρακάτω έντυπο  συμπληρωμένο στο e-mail: sabrina.brevetti@italia.gr

 

Προηγούμενο Ενημερωτική Ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – (18:00 – 19:30) Αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου Π.Ε Ηλείας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας