Διακήρυξη Αρίθμ. 14/2024 Ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού,, για την προμήθεια ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΣΤ.

Διακήρυξη Αρίθμ. 14/2024 Ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού,, για την προμήθεια ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΣΤ.

Ανώτατης προϋπολογισθείσης δαπάνης: 47.100,00 € προ Φ.Π.Α ή 50.899,39 € συμπ.Φ.Π.Α (6%, 13%, 24%)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΊΔΟΥΣ «ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΣΤ

με ταυτόχρονη παραχώρηση συνοδού εξοπλισμού {Αυτόματου Αιματολογικού Αναλυτή} καθώς και των αναλωσίμων που απαιτούνται για την διενέργεια των εξετάσεων» για την κάλυψη αναγκών του Γ.Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, για ένα (1) περίπου έτος.

Πιθανή ποσότητα

34.780 τεστ ΚΩΔΙΚΟΙ CPV

33696200-7,( ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΣΤ)

Η δαπάνη θα ΒΑΡΥΝΕΙ τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Νοσοκομείου (KAE 1359) ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Από την υπογραφή της και την ανάρτησής της στο ΚΗΜΔΗΣ, έως εξαντλήσεως του συμβατικού ποσού.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Η παράδοση του αναλυτή σε πλήρη λειτουργία ενώπιον Επιτροπής παραλαβής, θα γίνει άμεσα και όχι αργότερα των δέκα (10) ημερών από την υπογραφή της σύμβασης και την ανάρτηση αυτής στο ΚΗΜΔΗΣ.

Η παράδοση των ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ και αναλωσίμων θα γίνεται τμηματικά, εντός πέντε (5) ημερών από την τηλεφωνική ή έγγραφη παραγγελία μας, στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου και σε χώρο που θα υποδειχθεί με ευθύνη και μέριμνα του προμηθευτή, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής παραλαβής, που θα συσταθεί για το σκοπό αυτό από την Δ/νση του Νοσοκομείου.

ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου και σε χώρο που θα υποδειχθεί.

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΕΣΤ

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ. Οι υπό προμήθεια ποσότητες θα προσαρμόζονται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ) επί της συνολικής προσφερόμενης δαπάνης προ ΦΠΑ για την εκτέλεση όλων των ζητουμένων εξετάσεων.

Επί ποινή αποκλεισμού της προσφοράς στην περίπτωση την οποία η προσφερόμενη τιμή ανά εξέταση, που θα δοθεί υπερβαίνει την ανώτατη τιμή που τυχόν θα περιλαμβάνεται στο Παρατηρητήριο Τιμών της Ε.Π.Υ. (www.epromy.gr/ ), για την ίδια εξέταση στον ίδιο αναλυτή, κατά την τελευταία ημέρα υποβολής της προσφοράς (Ν. 3918/2.04.2011)………………………………………..

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ηλ. ΔΑΔ 14-2024 αντιδραστήρια ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΣΤ

Προηγούμενο ΣΕΤΤΗΛ : Διενέργεια Διαγωνισμού για την προμήθεια Ειδών Κυλικείου Σάντουιτς – Γλυκά για τις ανάγκες του ΚΨΜ – Συσσιτίου της Σχολής
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας