Άρθρο γευσιγνωσίας ελληνικών λευκών οίνων “Beyond Assyrtiko, Greek Whites Reach for Distinction” σε εφημερίδα New York Times

Άρθρο γευσιγνωσίας ελληνικών λευκών οίνων “Beyond Assyrtiko, Greek Whites Reach for Distinction” σε εφημερίδα New York Times 

9_F496570015.jpg

 

Χώρα αναφοράς: ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Έκδοση: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Νέας Υόρκης

 

Δημοσιεύτηκε στις 2/8/2018, στην εφημερίδα “New York Times”, άρθρο γευσιγνωσίας ελληνικών λευκών οίνων, με τίτλο “Beyond Assyrtiko, Greek Whites Reach for Distinction”, στην ειδική στήλη “Wines of the Times” της εν λόγω εφημερίδας. Το άρθρο επιμελήθηκε ο κριτικός οίνων της στήλης, κ. Eric Asimov, συνεπικουρούμενος στην κριτική επιτροπή από την κριτικό εστιατορίων, κ. Florence Fabricant, της ιδίας εφημερίδας, τον κ. Matthew Conway, Γενικό Δ/ντή και Δ/ντή ποτών του κορυφαίου εστιατορίου “Marc Forgione” της Νέας Υόρκης και τον κ. Joe Robitaille, επικεφαλής sommelier στα κορυφαία εστιατόρια “Bar Boulud” και “Boulud Sud” της Νέας Υόρκης.

 

Περισσότερα στο συνημμένο άρθρο και στο σχετικό linkτων NewYorkTimes

 

Πηγή: www.agora.mfa.gr

Προηγούμενο Ανάρτηση προσωρινών πινάκων κατάταξης ανέργων για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας